2 Mayıs 2012 Çarşamba

Kesintisiz (!) İnternet

,
      Bu ülkede hepimiz bir şeylere para ödüyoruz ve karşılığında da hiçbir şey alıyoruz. İnternet hizmeti ise bunlardan sadece ve sadece bir tanesi...

      İşlerini internet üzerinden halleden biri olarak, bu teknolojinin hayatımdaki yeri, birçok insandakinden daha büyük. İnternete bağlı olmadığımı anlatan ikonu gördüğümde sinirim bozuluyor artık, o derece.

      Hizmet sağlayıcısı ise bu ülkenin her yanındakiler gibi umursamaz. Telefon edildiğinde problemin kaynağının hangi taraf olduğu anlaşılmıyor. Burnundan kıl aldırmıyor adamlar! “Eh n’apalım, bir alt pakete düşürelim sizi” diyorlar. Aylardır ödediğim paranın karşılığını alabileceğim altyapı oturduğum sokakta yokmuş. Peki ya en başında neden sattınız bunu bana?

      İtiraz etsem diyorum. Olmayan altyapı üzerinden satış yapıp aldıkları paraları geri istesem diyorum içimden. Kimi kime şikâyet edeceğim ki? Problemimi anlatırken bile umursamayan bir şirket, şikâyet talebimi ne denli ciddiye alır? Almaz, biliyorum.

      Biz, bu ülkenin halkı olarak bunları hak ediyor muyuz? Çalışıyoruz ama maaş alamıyoruz, para ödüyoruz ama hizmet alamıyoruz. Haksızlıkların içinde, ortasında yaşayarak alışıp sürü psikolojisi ile uyum sağlıyoruz sanırım.

      İnternet sağlayıcımızı, telefon şirketimizi ve daha nice hizmet aldığımız yeri değiştirmek mi çözüm? Değiştirip yeni bir şirket ile çalışmak çözüm olsa neyse de, biliyoruz ki hepsi aynı umursamaz tavırdalar.

      Eski tas eski hamam diyarı burası.

0 yorum to “Kesintisiz (!) İnternet”

Yorum Gönder

 

Kağıttan Bardak Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates